Veri Silme Talimatları
Facebook, Instagram veya Threads üzerinden SosyalQ'ya verdiğiniz verilerin nasıl silineceği.
Verilerinizi silmek için
- Facebook/Instagram/Threads hesabınızın ayarlarında “Uygulamalar ve web siteleri” bölümünden SosyalQ'yu kaldırın ve (seçeneği sunuluyorsa) verilerin silinmesini isteyin. Meta bunu bize otomatik bildirir; talebiniz birkaç dakika içinde işlenir ve size bir onay kodu verilir.
- Ya da SosyalQ'ya giriş yapıp Ayarlar › Hesaplar bölümünden ilgili sosyal hesabı kaldırın: erişim belirteçleri hemen silinir.
- Tüm firma verilerinizi silmek için Ayarlar › Hesap silme bölümünden firma hesabının silinmesini talep edin (30 günlük bekleme süresi, bu sürede iptal edilebilir).
- Giriş yapamıyorsanız [KVKK/gizlilik başvuru e-posta adresi [eklenecek]] adresine yazın.
Neler silinir?
- Meta hesabınız üzerinden aldığımız erişim belirteçleri,
- Hesap/sayfa kimliği, kullanıcı adı, görünen ad ve profil görseli adresi,
- Bu hesaplardan edinilen istatistikler ve yayınlanan gönderilerin platform kimlikleri/bağlantıları.
SosyalQ'daki firma içeriğiniz (paylaşım metinleri, görseller vb.) Meta'dan alınan veri değildir; bunlar firma hesabı silme yoluyla silinir.